Нов блог, копелета!

  • - 8 pm. Everybody out on the balconies, clapping, all together as a society. The one moment we are no longer alone.
    Преди 4 години

четвъртък, февруари 28, 2008

Music Idiot 2

Днес го хванах това и останах потресен... Имам един въпрос към журито и по-специално към Фънки или там какъвто е (даже не го знам тоя какъв е, дали изобщо е музикант): ей, дебелак такъв, на теб кой ти дава правото да се гавриш с хора, които влагат големи надежди в това предаване, и то за неща, които нямаш право даже да споменаваш. Да, момчето беше пълничко (хванах предаването от Бургас, това най-много ми направи впечатление, иначе с почти всички постъпи така), обаче и ти не си фиданка, даже си по-зле (бас хващам, че си от хората, които по цял ден ръгат бирички на някое квартално барче, пощипват сервитьорките и изказват компетентно мнение за всичко). Пее, само че ти го притесни супер много. А и да си го беше изпяло бас хващам, че нямаше да го пуснеш, комплексар такъв! А ти можеш ли да пееш след като си в журито на Music Idol? Какво си мислиш, че след като ти ще колиш и бесиш в 1 миризливо предаване си хванал Господ за ташаците ли?! Интересно ми е изобщо кой е направил грешката да те сложи в журито. Ще те посъветвам нещо: следващият път, когато го видиш въпросния човек, гръмни го!
П.П. Заслужено го слагам в "Излагации". Не е само за Фънки, ами и за целия Music Idiot!

8 коментара:

Анонимен каза...

Много смело! Браво! Фънки вярно е идиот и аз не мога да понасям...

Анонимен каза...

Аз пък мисля, че донякъде е прав. Еми то нямаше такива звездни идиоти в тоя кастинг. Ами направо и гъза ще ближат на журито за да влезат. Като се унижават да ходят да се излагат като някои селяни да си понасят последствията. Които го може го може видяхте ли момчето от варна кадето Филип Киркоров му все телефона, еми то пее останалите са въздух под налягане.Българската Кристина Агилера и МС Ножа и всякви такива селски идоитои ми то предаването направо да се прекръства на селски идиоти. Аз живея с двама музиканти и се спукахме човек тея направо обраха точките за глупост, ама да ги види мама по телевизията.познавам и такива, ама истинските професионалисти не ходят в мюзик айдъл да ги гаврят , това просто е под нивото им, не е начина чрез мюзик айдъл просто ако си добър си има начини,а ако си чакал някво насрано предаване си цифра зле. А да и някой помни ли какво стана с първата звезда от шоуто 1 песен и до там, после има да се молят на Митьо Пайнера :)

СкручЪ каза...

Не съм казвал, че всички са някакви Елвиси, ама нека ги съди по гласа, а не по това кой колко килограма бил. Това е въпрос на елементарно възпитание, което обикновено се получава в първите 7 години. Друг пример за липса на този период е като си запуши ушите на "Катерино моме", въпреки че момичето го пя добре х)
Не става въпрос за качеството на певците, нито за това колко е сериозно предаването и т.н.

Анонимен каза...

фънки е КАПУТ дебел кирлив нещастник скапан :)

Анонимен каза...

Този фънки какво разбира от музика? Бил е вокалист на някаква група, не е истина как грозно крещеше и се търкаляше из сцената. Комплексар, който са го гаврили че е дебел и сега си го връща на невинните хора.

Анонимен каза...

Всички сте ми много интересни..ама говорите така точно по начина по който плюете Фънки.Тотално дезинформирани ама вече големите капацитети.Кой е Фънки ли - Димитър Ковачев е един от основателите на София Мюзик Ентърпрайсис.Това е човека който вкарва най големите звезди в България и на които им ходите по концертите(освен ако не сте върли чалга фенове).Така че човека си има право да изисква след 300-400 направени концерта как трябва да изглежда една бъдеща звезда.Да не говорим че е завършил консерваторията (който незнае това е музикално образование).Така че и може да преценява кой може да пее и кой не.Какво значение има как изглежда той и как се държи..ти си там и единственото което трябва да правиш е да пееш добре и да ИЗГЛЕЖДАШ добре.Неможе някакви си мазни,тотални идиоти (нямам нищо против пълните хора ама разберете няма как да се стане звезда ит.н ако не се преведеш във вид)които незнаят даже какво пеят и какво дирят там ама после псуват.Преди да се изказвате остро за някой информирайте се малко.

СкручЪ каза...

1. Не съм чалгар, не ходя по концерти, ама поне малко имам усет кой пее и кой не.
2. Че в музикалната индустрия има значение външния вид - има. Обаче е по-важен гласа според мен. Първият пример, който ми идва наум - покойният Лучано Павароти.
3. Фактът, че има организирани стотици концерти не променя фактът, че му липсва възпитание.
4. Човек с музикално образование ще си запуши ушите на перфектно изпълнение на "Катерино моме", а ще пусне метъл, който не може да пее нормално? (нямам нищо против метъли, имам такива приятели)

Анонимен каза...

Има много хора които са велики изпълнители и са с наднормено тегло..само че леко изпускате важна подробност.През последните 10 години (ай да не казвам повече) кой със такава визия е придобил успех.Повечето вече са хора на доста голяма възраст..дори Филип Киркоров каза че Ала Пугачова сега е качила килограми само че за международните състезания и т.н преди години е била като фиданка.Аз също предпочитам да има глас и визията не е от никакво значение,но за жалост това е светът на музикалния (че и не само) бизнес днес.

Метълите си пяха добре..това че звучи грубо е заради стила музика.Не е толкова лирично и т.н като джаза примерно.Аз също слушам такава музика ама честно казано ми стана тъпо тия какво правиха там защото и те няма как да се класират на повече от 2-ри кръг (със деат или блек метъл няма да стане).

Това "перфектно изпълнение" за което говорите може да се поспори защото се видяха лицата на останала част от журито и те не бяха много възхитени...на мен не ми хареса лично.

И за последно Фънки си има възпитание просто се държи така както трябва да се държи със съотвените кандидати.Не го защитавам вярно е, че в някой случай беше доста груб, но със такива който не знаят какво пеят (една пя УииииУииин ИтаУт Иуу на Mariah Carey Oo ) или пък да стоиш и да се държиш супер надменно със бахти и самочувствието...подобни индивиди които гледат надявам се на МИ 3 няма да отидат.Затова съм напълно ЗА държанието на Фънки.Това че всички са свикнали от миналата година на "положително не" и благодаря и колко хубаво пеете ама няма да ви вземем - то си личи тая какви хора отидоха.