Нов блог, копелета!

  • - 8 pm. Everybody out on the balconies, clapping, all together as a society. The one moment we are no longer alone.
    Преди 4 години

неделя, март 30, 2008

urBANbg и градивна критика?! Част 2

Днес администрацията на форума на urBANbg ми отговори на e-mail-а


ЩЕ СЕ НАУЧИШ ДА ПИШЕШ ПРИЛИЧНО!НИКОЙ НЕ ТИ Е ВИНОВЕН,ЧЕ НЕМОЖЕШ ДА СИ СЛОЖИШ АВАТАР ДРУГИТЕ КАК СИ СЛАГАТ!СЪЩО ТАКА КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА НЕДЕЙ ВЛИЗА,ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИШ МРАЗЕЩАТА И ДА ОБИЖДАШ ХОРАТА КОИТО СЕ МЪЧАТ ДА ПРАВЯТ НЕЩО ДОРИ И ДА НЕ Е ТОЛКОВА ДОБРО!

Моят отговор:
Защото съм използвал 'лайно' или 'шибан' (и може още нещо покрай тях) съм баннат (ще ги повторя: 'лайно', 'шибан')? И то точно от форум, който е свързан с Мишо Шамара?! Айде сега, да не се излагаме х). Да не говорим, че няма правила на форума, където да пише какво може и какво не може да правя, че да ме банваш х). И, м/у другото, в момента ти се държиш неприлично, след като ми пишеш с главни букви х)
За аватара - имах предвид за ограничението от 50х50 пиксела и 6кб, което е унизително малко х)
Батка (всъщност не ти знам пола, за което ще ме извиняваш х) ), аз не съм ти виновен, че не носиш на критика. Аз не съм ви казвал, примерно, 'Вие сте тъпи и грозни', нито влизам само да се заяждам. Това си беше градивна критика, поне според мен х). Влизам точно като обикновен потребител, който иска да получава информация от форума и да участва в дискусии х)
П.П. Не искам да се заяждам, ама се пише 'не можеш' х)
П.П.2 Ако бях казал 'Админе, много готин форум, искам да ти направя свирка' щях ли да получа бан? Сериозно.

Сериозно ми паднаха в очите... Вярно, че не е хубаво да се използват малко по-неприлични думи, ама пък... във форум на Мишо Шамара и без определени правила. Пък и не съм тръгнал да храня

Edit: Краят... Надявам се х)

Няма коментари: