Нов блог, копелета!

  • - 8 pm. Everybody out on the balconies, clapping, all together as a society. The one moment we are no longer alone.
    Преди 4 години

четвъртък, март 20, 2008

Нов форум

Така... Отдавна се канех, най-накрая направих този форум х). Постарах се да има за всеки по нещо (което може би е голяма грешка), пък ще видим доколко ще успея х). Надявам се да се получи по-успешен от стария х)
Така... Вече сме на phpBB 3... Надявам се да се справи добре х). Мислех на SMF да го правя, обаче единствения хостинг, който си харесах, се оказа, че не поддържа качвания х)
Така... Правилата са тук, надявам се да се спазват, пък където не се спазват ще се намествам аз. Засега само аз, пък после ще видя дали ще има други модератори
Така... За модераторите: издирват се. Евентуално си мисля някой да си отговаря за някой раздел, който да го следи, поддържа и т.н. Вече ще цвъкнем и някой друг глобален. Засега има време х)
Така... Защо се махнах от стария форум. Причина 1: реших да се отърва от всички LaZzZy неща, пък IPBFree много се опърдяха с подръжката (по принцип трябва да мога да сменя субдомейна). Причина 2: тази версия на IPB правеше твърде много бъгове. Май са само това х). Единственото кофти, че имаше старо писано там, което ми ставаше кеф да го чета, но ще го преживея х)
Така... Приятни мигове! х)

П.П. За дискусии и т.н.

Няма коментари: