Нов блог, копелета!

  • - 8 pm. Everybody out on the balconies, clapping, all together as a society. The one moment we are no longer alone.
    Преди 4 години

четвъртък, март 13, 2008

Евентуално местена на форума х)

След като реших да изоставя LaZzZy нещата реших изцяло да се отърва от това име и мислех да местя този форум на друг адрес. Там е работата, че момчетата от IPB Free (мястото, където е хоустнато) се опърдяха мега мощно, което означава, че или трябва да си остане с този адрес и същия форум, или направя друг форум на нов адрес. Вторият вариант повече ми харесва х). Да почна наново, без бълвоч, без следите на неуспешното ми администратиране в началото, пък и без това този форум не е много популярен, да се надяваме, че следващият ще има по-голям успех х). Вече ще се постарая да го направя по-обширен и по-малко леймърски х)
Та... Има някои неща свързани с новия форум. Първото е какво да бъде - пак IPB или SMF (IPB е този форум, за SMF бих дал като пример Ruse LUG форумите). Везните се накланят в полза на SMF, тъй като IPB (поне тази версия) има доста бъгове, пък SMF винаги ми е бил приятен, досега такъв форум не ми е правил проблеми и е добър като цяло х). Тъй де, в крайна сметка най-вероятно ще бъде SMF x). Друго - къде да бъде хоустинга. В момента търся и избирам, пък ще видим х). Някой ако знае някакъв - да пише х). Трето - какъв да бъде адреса. Евентуално си мисля да бъде n0wh3r3.нещо.си, nowhere.нещо.си или 4got10.нещо.си х). Това въпросното .нещо.си ще зависи от това къде ще е хоустнат. Можете и тук да давате предложения х)
Когато го преместя ще пратя мейли на всичките, ще заключа този форум (като евентуално преместя някои от нещата) и ще оставя съобщение

П.П. Копи+пейст от форума х)

Няма коментари: